Christy Brown tarafından yazılan Sol Ayağım PDF indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ve vakit kaybetmeden Sol Ayağımı okuyabilirsiniz. Aynı zamanda kitabı indirmeden önce Sol Ayağım hakkında ön bilgi edinmek için yazımızı okuyabilir dilerseniz başka kaynaklardan da bilgi edinebilirsiniz.

Sol Ayağım Kitabının Konusu Ne?

Sol Ayağım PDF kitabından kısaca bahsetmek gerekir ise; Doğumu sırasında geçirdiği beyin felci nedeni ile yalnızca sol ayağını kullanabilen Christy Brown’un hayat hikayesini anlatan eser, tüm imkansızlıklara rağmen hayata umut ile sarılan bir kişinin etkileyici hikayesini anlatıyor. Kitap kurgudan uzak tamamen otobiyografik bir tür olması sayesinde okuyucuda farklı bir ilgi oluşmasını sağlıyor.

Sol Ayağım Kaç Sayfa?

Sol Ayağım kaç sayfa sorusundan ziyade asıl merak edilmesi gereken konunun kitabın içeriği olduğu kanısındayız. Zira umudun hiçbir durum ve şart altında yitirilmemesi gerektiğini çarpıcı bir şekilde aktaran nadir eserlerden birisidir. Beraberinde Sol Ayağım 192 sayfadan oluşmakta ve tamamen yeni basım olarak sizlere sunulmaktadır. Kitabın teknik detaylarına değinecek olursak; Kitabın yazarı Christy Brown’dir. Kendisi, eseri kaleme alırken kendi hayatından yola çıkmış ve bu sebeple otobiyografik bir kitap ortaya çıkartmıştır. Aynı zamanda birçok kitap eleştirmeni tarafından da olumlu eleştirilerin odak noktasında olmuştur

Sol Ayağım PDF İndir 2022 Ücretsiz

Sol Ayağım PDF İndirerek, imkansızlıklar ile mücadele eden insanların ne şekilde hayata tutunduğunu görebilir, tüm zorluklara rağmen hayatın yine de yaşanabilir olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ise aşağıda bulunan ücretsiz PDF indirme linklerini kullanmak olacaktır. Beraberinde Sol Ayağım PDF indirme dosyasının özelliklerine bakacak olursak;

  • 2022 Basım ve tamamen renkli
  • 34 MB Boyutunda
  • 192 Sayfa (Tamamı eksiksizdir)

PDF İndirme Linki: İNDİR

Telegram Kanalımız: KATIL

UYARI! Sitemizde bulunan PDF Kitap dosyalarının TAMAMI yayınevi tarafından yayınlanan tanıtım nüshasıdır. Kitaba sahip olmak istemeniz durumunda bunu yasal yollar ile gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.